+36 70 302 5161 | info@martibiopatika.hu

 15.000.,-Ft felett díjmentes szállítás

 

Ügyfélszolgálat

+36 70 302 5161

10 éve együtt ❤️ Köszönjük a bizalmat!

A szeretet ünnepe krízishelyzet idején

Amikor az év legszebb ünnepére készülünk, kézenfogva érkezik vele az év vége is. Ilyenkor mindenki picit magába száll és felidézi az elmúlt esztendő boldog és kevésbé boldog pillanatait is, hogy ki tudja értékelni ez idei tetteit, cselekedeteit, fejlődését.

Ha igazán őszintén magunkba tudunk szállni, akkor rádöbbenhetünk arra, hogy nem mindig helyesen jártunk el, nem minden szavunk, vagy tettünk tanúskodott szeretetről. Pedig társas életünkben nap mint nap elengedhetetlen szükséglet a szeretet, a szó legmélyebb értelmében. Egy kedves szó. egy gesztus mindig napsütést hozhat a lelkünkbe és ezek ellenkezője mennyire meg tudja gyengíteni az emberi lelket. Márpedig testünk egészsége nagyban függ lelki világunk épségétől is.

Most jön a nagy kérdés: ünnepre készülni nagy dolog, vannak akik egész évben készülnek, vannak akik az év utolsó két hónapjában gondolkodnak, tervezgetnek az ünnep széppé tételére, de legtöbben csak az utolsó hétre, napokra hagyják a készülést, ami már sokszor kapkodásba csap át. A kialakult helyzetre való tekintettel se feledkezzünk meg a szeretet ünnepéről és az ajándékozásról sem!

Az emberek szeretnek ajándékot kapni és nagyon hálásak tudnak lenni érte!

Noha az év elején már tudtuk, elkerülhetetlen hogy hazánkban is nyomot hagyjon a koronavírus, azt talán senki sem gondolta, hogy ez az egész évünkre kihatással lesz. Úgy gondolom senki sem számított a hirtelen jött változásra, ennek következében még nem vagyunk felkészülve a változásra, a hogyan továbbra. Sejtésünk van, de pontosan nem tudjuk mi fog történni, mi vár ránk még a jövőben.

Mindenki erről beszél, találgatunk, összeesküvés elméleteket gyártunk, logikai összefüggések keresünk, hazai és külföldi szakemberek véleményét figyeljük és igyekszünk számunkra fontos információkból továbblépni, megoldásokat keresni.

Nagyon sokan bízunk a gyors lefolyásban, a mihamarabbi, számunkra kedvező jövő eljövetelében.

Egyelőre munkahelyi beszélgetések céges bulik megtartása nem lehetséges és nem is lenne célszerű, azonban ne feledkezzünk meg a szeretet ünnepéről és a munkatársaink megajándékozásáról a jelenlegi körülmények tekintetében sem!

Sok lehetőségünk van az ajándékozásra!

a természetes megoldás!

Én azt gondolom ebben a helyzetben a legjobb ajándék az egészség!

Kérem tekintse meg Prémium minőségű Vitamin csomagomat ami kiváló immunerősítő az emberi szervezet számára.