+36 70 302 5161 | info@martibiopatika.hu

 15.000.,-Ft felett díjmentes szállítás

 

Ügyfélszolgálat

+36 70 302 5161

10 éve együtt ❤️ Köszönjük a bizalmat!

Arcápolás damaszkuszi rózsavízzel

28 év felett a kollagén és a hyaluron sav termelés lecsökken a szervezetünkben, ez bizony szemmel látható jelekkel is járhat!
Megjelennek az első ráncok és egy idő múlva meg is ereszkedik a bőrünk. Ezért fejlesztettük ki a Glória prémium minőségű kollagénes arckrémet hogy a legkomolyabb csodafegyverrel vegye fel a harcot a ráncok ellen. Öregedés ellen tervezett természetes és egyedülálló ránctalanító hatású krém. A Krém rendszeres használatával a bőr feltöltődhet nedvességgel, feszesebb és rugalmasabb lehet, a ráncok mélysége látványosan csökkenhet.

A damaszkuszi rózsa minden valószínűség szerint Elő-Ázsiából származik. Európában csupán a 13. században ismerhették meg az emberek. A rózsaszínű szirmokkal rendelkező virág legfőképpen illóolajat, flavonoidokat, tanninokat és szaponinokat tartalmaz. Ez a gyönyörűséges – a virágok királynőjének méltán nevezett – növény gyógyító hatásokkal rendelkezik. Csökkenti a különféle gyulladásokat, oldja a görcsöket és csillapítja a lázat. Ismert még idegnyugtató hatásáról, de még az idegi alapú szívproblémákat is orvosolni tudja. Milyen hatásai vannak még a damaszkuszi rózsának? Csillapítja a köhögést és a fejfájást, csökkenti az izomgörcsöket és hatékonyan oldja a szorongást. Hatékonyan veszi fel a harcot a herpesszel és a fertőzésekkel szemben.

Bőrproblémák esetén is hasznát vehetjük, hiszen enyhíti az ekcéma és a pikkelysömör kellemetlen tüneteit, a kozmetikai ipar pedig öregedésgátló hatása miatt használja előszeretettel. A damaszkuszi rózsa felhasználásával készült kozmetikumok emellett javítják a bőr textúráját, főként a száraz és dehidratált bőrrel képes csodákat művelni. Gyulladásgátló és fertőtlenítő hatása miatt ajánlható pattanásos és zsíros bőr kezelésére is. A haj ápolószere is lehet, hiszen táplálja, kondicionálja és ragyogóvá varázsolja azt. A rózsából készült esszencia az öregedő bőr ellensége, részt vesz a sejtfalak megerősítésében és csökkenti a stressz okozta károkat, ami a bőrünkön is nyomot hagy. A rózsavizet használhatjuk bőrünk megtisztítására, annak megnyugtatására, de még a szemünk irritációjának csökkentésére is. A rózsavíz hidratálttá teszi a bőrt, és a ráncokkal is hatékonyan veszi fel a harcot, de regenerálja és fel is frissíti a megfáradt arcbőrt.