+36 70 302 5161 | info@martibiopatika.hu

 15.000.,-Ft felett díjmentes szállítás

 

Ügyfélszolgálat

+36 70 302 5161

10 éve együtt ❤️ Köszönjük a bizalmat!

Hullámmasszázs a Márti Biopatikában

a természetes megoldás!

Mikor ajánljuk Önnek  a Dr.Life hullámmasszázs gép használatát?

 • Elsősorban prevenciós céllal, az egészséges nyirok-és vérkeringés megőrzése, támogatása céljából, ezzel elkerülendő a kellemetlen tünetek, esetleges megbetegedések kialakulása.
 • Ha szeretné támogatni az immunrendszerét  vér-, és nyirokkeringés  normalizálódása által.
 • Amennyiben már jelentkezik időnként nehézláb érzés, lábdagadás, enyhe ödéma.
 • Cellulitos tünetek esetén (narancsbőr, a test többi részéhez képest hidegebb bőrfelületek a comb-, csípő-, fenéktájékon, érzékeny, esetenként enyhén fájdalmas kötőszöveti területek)
 • Amennyiben körfogat-, és/vagy testsúlycsökkenést szeretne elérni és  ennek céljából  a kiválasztott módszert hatékonyabbá tenni . 

A nyirokkeringés lelassulása már jóval előbb elkezdődik, mint ahogy érezhető, látható formái lennének. Eleinte nem okoz különösebb panaszt, ezért időben nem is ismerik fel és nem kezdik el kezelni sem.

 Látszólag egészséges és egyébként akár vékony személynél is figyelhetünk meg hasban és lábakban nyirokpangást!

A nyirokkeringés zavarának jele lehet: 

 • A has körfogatának megnövekedése
 • Szemek alatti táskás duzzanatok
 • Boka körüli duzzanat
 • Menstruáció előtt ödémásodás, vizesedés.

Ha a sejtek anyagcseréje során termelődött méreganyagok eltávolítása krónikusan és tartósan lelassul, ez betegségek táptalajává válhat.

 A nyirokpangás késői, előrehaladott stádiumai a limfödéma, illetve a lipödéma (a felszaporodott zsírszövetben pangó nyirokfolyadék).

 A nyirokáramlás lelassul, az áramlás zavarait okozhatják akár műtétek, gyulladások, daganatok, a leggyakoribb ok azonban a mozgásszegény életmód.

 Míg a vért a szív pumpáló ereje tartja mozgásban, a nyirokkeringésnek nincs ilyen pumpája, hanem két dolog tudja mozgásban tartani: a légzés és az izmok összehúzódása, vagyis a mozgás.

 A nyirokkeringés zavarai mindenekelőtt tehát civilizációs probléma, helytelen életmódunk következtében alakul ki.

Mivel az immunrendszerünk milyensége igen meghatározó abban, hogy mennyire vagyunk védettek a betegségekkel szemben, ilyen minőségében a hullámmasszázs kifejezetten hasznos az egészség megőrzésében és a betegségek megelőzésében.

A nyirokkeringés meggyorsítása önmagában is elég ahhoz, hogy nagymértékű, centiméterekben is mérhető „fogyást” könyvelhessünk el!

a természetes megoldás! a természetes megoldás! a természetes megoldás!

Dr.Life 300 hullámmasszázs gép

Dr.Life hullámmasszázs gép egy úgynevezett  kompressziós terápiás eszköz, amely a test nyirok-, és vérkeringését intenzíven befolyásolja. Használatával szervezet anyagcsere folyamatait gyorsíthatja fel, ezáltal jelentősen javít  általános egészségi állapoton.

 A méregtelenítés beindításával, a szövetekben pangó salakanyagok, zsírok, nyirokfolyadék nyirokerekbe való felvételével és elszállításával a kiválasztószervekhez, ideális feltételeket biztosít a sejtek megfelelő működéséhez. Ezáltal a szükséges élettani folyamatok, többek között a különböző, erre szolgáló módszerek hatására beinduló zsírégetés is hatékonyabban zajlik le. 

A hullámmasszázs rendszeres használata során végtagjai felszabadulnak, megkönnyebbülnek és egyre pihentebbé válnak.

 A fizikai javulás mellett a lábai esztétikai képe is folyamatosan javul, a duzzanat és a narancsbőr tünetei mérséklődnek! A felfúvódó kamrák által előidézett kellemes masszázs hatására a teljes nyirokfolyadék keringés, a vérkeringés, és az izomzat mikrocirkulációja egyaránt javul, feszültségei csökkennek.

Ha sportolás, sportsérülés, hosszú irodai munka  után jól esne egy kis rekreációs masszázs, bízza magad nyugodtan a hullámmasszázs kezelésre. Helyreállítja  megfáradt lábait , alaposan átmasszírozza  és felfrissítve őket.

a természetes megoldás!

Hullámmasszázs előtti konzultáció

Első alkalommal egy állapotfelméréssel kezdünk, mely során kizárunk minden olyan tényezőt, amely miatt ellenjavallt lenne a hullámmasszázs alkalmazása. Ön elmondja , mi a célja  a kezeléssel, milyen esetleges problémákat szeretne  megoldani a segítségével. Ennek megfelelően együtt összeállítunk egy kezelési tervet, elmondom, milyen életmódbeli változtatások szükségesek a nagyobb hatékonyság érdekében.

Ezeket hozza magával : 

 • pamut zokni
 • vékony pamut hosszú nadrág(leggings)
 • pamut póló

Amiket biztosítunk az Ön számára 

 • papucs
 • törölköző
 • víz

A hullámmasszázs kezelés menete

Ön  fekvő helyzetben elhelyezkedik  az ágyon.

Lábaira törzsére vagy karjára  helyezem a hullámmasszázs gép  szükséges applikátorait. Beállítom a kezelés módját, idejét a gépen, és elindítom azt. 

A kezelés ideje alatt kellemes relaxációs zenét  hallgathat  pihenhet, olvashat . 

A kezelés egész ideje alatt az Ön közelében  tartózkodunk , amennyiben a kompressziós nyomást túl erősnek érezné , állítunk  rajta, bármi egyéb kellemetlenséget tapasztal , rögtön a segítségére leszünk . 

A kezelés végén átbeszéljük a tapasztalatokat, a teendőket , kiválasztjuk a legközelebbi  ideális időpontot. 

Egészséges emberek a kezeléseket minden megkötés nélkül, kúraszerűen vehetik igénybe! Az intenzív hatás miatt heti 2-3 alkalomnál több kezelés nem ajánlott!

Fontos!

Ahhoz, hogy a hullámmasszázs kezelés maximálisan ki tudja fejteni jótékony hatását, figyelni kell a bőséges folyadékbevitelre. A salakanyagok csak úgy tudnak távozni a szervezetből, ha a vizeletkiválasztás is fokozódik. Ennek érdekében, és a távozó folyadék pótlásához jelentős mennyiségű szénsavmentes vízre van szükség. Legalább 1l vízzel kell többet inni, mint amennyit átlagosan fogyaszt. 

A kezelés hatására a vizeletkiválasztás felgyorsul, vizelet  színe sötétebb, illata erősebb, mennyisége bővebb lehet. A kezelést követően minden esetben használja  a mellékhelyiséget mielőtt a Márti Biopatikát  elhagyná, nehogy kellemetlen meglepetésként érjen egy hirtelen vizelési inger útközben.

a természetes megoldás!

Egy alkalom 3000 Ft / 30 perc

5 alkalmas bérlet – 12.500 Ft

10 alkalmas bérlet – 20.000 Ft

Érdeklődjön telefonon: +36 (70) 398 8990