+36 70 302 5161 | info@martibiopatika.hu

 15.000.,-Ft felett díjmentes szállítás

 

Ügyfélszolgálat

+36 70 302 5161

10 éve együtt ❤️ Köszönjük a bizalmat!

Immunrendszer: Turbózd fel ősszel a Márti Biopatikával!

Az immunrendszerünk működése az egészségünk alapköve, és kritikus szerepet játszik abban, hogy ellenálljunk a különböző betegségeknek és fertőzéseknek. Az immunrendszer erősítése rendkívül fontos ősszel, különösen a változékony időjárási viszonyok és a körülöttünk lévő kórokozók miatt. A C-vitamin, a D-vitamin, és a körömvirág mind olyan természetes megoldások, amelyek segíthetnek az immunrendszer erősítésében.

C-vitamin: A C-vitamin az egyik legismertebb immunrendszer erősítő vitamin. Erős antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek segítenek a sejtek védelmében az oxidatív stressztől. Ezenkívül serkenti a fehérvérsejtek működését, amelyek fontos szerepet játszanak a fertőzések elleni harcban. A C-vitamin természetes forrásai a citrusfélék, bogyós gyümölcsök, paprika és brokkoli.

immunrendszer

D-vitamin: A D-vitamin nemcsak a csontok egészségére van hatással, hanem fontos szerepet játszik az immunrendszer működésében is. A D-vitamin hiány a szezonális influenzajárványok kialakulásában is szerepet játszhat. A D-vitamin természetes forrásai közé tartozik a napfény, de az étrend-kiegészítők és bizonyos ételek, például a lazac, a tojás és a gombák is jó D-vitamin források lehetnek.

Körömvirág: A körömvirág egy gyógynövény, amely hosszú ideje használatos az immunrendszer erősítésére. A körömvirág kivonata gyulladáscsökkentő és antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek segíthetnek a szervezetnek a fertőzésekkel való küzdelemben. Azon kívül, hogy belsőleg is alkalmazható, körömvirágkrém formájában külsőleg is használható, például a bőrproblémák kezelésére.

Az immunrendszer erősítése nemcsak a megfelelő táplálkozással, hanem az egészséges életmóddal is összefügg. Fontos az elegendő alvás, a stressz csökkentése, a testmozgás és a rendszeres kézmosás, hogy minimalizáljuk a betegségek terjedését. Az immunrendszer erősítése az egészséges és kiegyensúlyozott életmód egyik sarkalatos pontja, amely segíthet abban, hogy ellenállóbbak legyünk a kórokozókkal szemben és hosszú távon is fenntarthassuk jó egészségünket.