+36 70 302 5161 | info@martibiopatika.hu

 15.000.,-Ft felett díjmentes szállítás

 

Ügyfélszolgálat

+36 70 302 5161

10 éve együtt ❤️ Köszönjük a bizalmat!

Januári Fogyókúra Krómmal – Az Egészséges Életmód Kulcsa

Az új év beköszöntével számos ember elhatározza, hogy elindul a fogyókúra útján, és egészségesebb életmódot folytat. Az egyik olyan táplálék-kiegészítő, amely segíthet ebben a folyamatban, a króm, mely fontos szerepet játszik az anyagcsere szabályozásában és a cukoranyagcsere optimalizálásában. Ebben a cikkben részletesen megvizsgáljuk, hogyan lehet a krómmal támogatni a januári diétát, és hogyan segíthet ez az ásványi anyag az egészséges testsúly elérésében.

Mi az a Króm?

A króm egy ásványi anyag, amely a testben kis mennyiségben található meg, de számos fontos funkciót tölt be. Leginkább a glükóz-anyagcsere szabályozásában vesz részt, elősegíti az inzulin hatékonyabb működését, és támogatja a szénhidrátok, fehérjék és zsírok megfelelő anyagcseréjét.

Króm és fogyókúra

  1. Éhségérzet csökkentése: A króm segíthet csökkenteni az éhségérzetet és az édesség utáni vágyakozást. Ezáltal könnyebben tartható be a diéta, és csökkenthetők az evési ingadozások.
  2. Cukoranyagcsere optimalizálása: Azáltal, hogy támogatja az inzulin hatékonyabb működését, a króm segíthet stabilizálni a vércukorszintet, csökkentve a hirtelen cukorugrásokat, amelyek gyakran vezetnek a túlevéshez.
  3. Zsírégetés fokozása: Néhány kutatás azt sugallja, hogy a króm segíthet növelni a zsírégetést és csökkenteni a testzsír arányát, ami különösen fontos a fogyókúrázók számára.

Hogyan juttathatjuk be a krómot a szervezetünkbe?

  1. Táplálkozás: A króm természetesen előfordul egyes élelmiszerekben, például teljes kiőrlésű gabonafélékben, diófélékben, húsban és zöldségekben. Az étrend kiegyensúlyozásával és a megfelelő élelmiszerek fogyasztásával növelhetjük a króminvágyunkat.
  2. Márti Cseppek Króm: A Márti cseppek Króm termékünk segíti a makrotápanyagok (szénhidrát, zsír,fehérje) anyagcseréjét, hiszen hatással van a cukor- és zsíranyagcserét szabályozó enzimek aktivitására. Segít a normál vércukorszint fenntartásában, ezzel segítséget nyújthat, az evési rohamok megelőzésében és az inzulincsúcsok megakadályozásában, így csökkentve a vércukorszintet.

Jó Tudni:
Hogy az öregedési folyamattal csökken a króm mennyisége a szervezetbe, az élelmiszerek feldolgozási folyamata során a króm 80 % eltűnik az élelmiszerekből, fokozódik a króm hiány a finomítottcukor, szőlőcukor fogyasztásakor, ezért mindenképp pótolni kell 50- éves kor felett szinte kötelező. Evés előtt fél órával érdemes fogyasztani. Nem meleg szénsavmentes folyadékba, napi 25-30 csepp.

Miért szeretik a vásárlók?
A termék az emésztésre gyakorolt kedvező hatása révén, valamint a króm vércukorszint csökkentő hatása révén különösen ajánlott fogyókúrázók és szénhidrát függők számára.


Januári AKCIÓ: 2+1 DB Márti cseppek KRÓM oldat 23.800 ft