+36 70 302 5161 | info@martibiopatika.hu

 15.000.,-Ft felett díjmentes szállítás

 

Ügyfélszolgálat

+36 70 302 5161

10 éve együtt ❤️ Köszönjük a bizalmat!

Óvjuk immunrendszerünket a vírus ideje alatt minél jobban!

Most minden a koronavírus és annak megállításáról szól, azonban az elsődleges és a legjobb amit mi tehetünk, az az óvintézkedések betartásán felül saját szervezetünk épségének megőrzése és védőrendszerének erősítése! Bemutatunk pár praktikát immunrendszerünk megerősítésére és a cikk végén pár ajánlott immunerősítővel is szolgálunk!

Aludjunk eleget!

A kórokozók annak örülnének a legjobban, ha folyamatosan ébren lennénk, ez esetben ugyanis nem jutna új energiához az immunrendszerünk. Minél kevesebbet pihensz, annál nagyobb eséllyel betegszel meg. Amennyiben hat-hét óránál kevesebbet alszol naponta, akár a háromszorosára is nőhet a betegségek kockázata.

10 Best Sleep Apps Of 2020 For iPhone And Android
SPORTOLJUNK – de csak ésszel!

Az edzett szervezet gyorsabban képes reagálni a vírusok támadására. A rendszeres, intenzív testmozgás bizonyítottan ellenállóbbá tesz, de a napi 30 perc séta is sokat számít! A túl kemény sport viszont, amikor a szervezet már nem tud kellőképpen regenerálódni, gyengítheti a szervezetet.

nyugodjunk meg!

A meditáció nem tartozik a hagyományos immunerősítő technikák közé, az azonban köztudott, hogy a stressz megbetegítheti az embert. Így nem árt eltanulni a keleti mesterektől az elme elcsendesítésének művészetét – hiszen tudjuk: midnen fejben dől el!

Együnk rendszeresen és változatosan!

Rengeteg tápanyag létezik, amivel felvértezheted szervezeted a vírusok ellen. Ezek közé tartozik a C-vitamin (citrusfélék), a szelén (olajos magvak), a cink (zabpehely), a vas (vörös húsok) és a D-vitamin (zsíros halak). Utóbbi kapcsán elég gyakori a hiányállapot, mivel a téli időszakban kevesebb a napsütéses órák száma, így érdemes táplálékkiegészítővel pótolni: napi 1200 NE az, amire egy felnőtt szervezetnek szüksége van!