+36 70 302 5161 | info@martibiopatika.hu

 15.000.,-Ft felett díjmentes szállítás

 

Ügyfélszolgálat

+36 70 302 5161

10 éve együtt ❤️ Köszönjük a bizalmat!

Szuper Mami Nagydíj a Márti Biopatika jóvoltából

A Márti Biopatika idén megrendezi az első Szuper Mami Nagydíjat azon kedves vásárlói és közösségi oldalon követői között, akik szeretnék kifejezni hálájukat édesanyjuk, vagy éppen nagymamájuk felé.

A verseny lényege, hogy beküldhetitek legkedvesebb történeteteket anyukátokkal, vagy nagymamátokkal kapcsolatban, majd a zsűri az első szakasz lezárta után kiválasztja az 5 legjobb történetet. A szerencséseket felkeressük és történetüket közzé tesszük Facebook oldalunkon!
A 2 hétig tartó közönségszavazás végén a legtöbb kedvelést kapó történet gazdája nyeri a Márti Biopatika által összeállított 30.000 Ft értékű természetes alapanyagokból készült termékekből összeállított csomagot és egy személyre szóló oklevelet!

A verseny már elindult és eddig nagyon szép, szívmelengető történeteket kaptunk és kedves követőink már most megnhezítették a zsűri dolgát a legjobb öt kiválasztását illetően, ugyanis szívünk szerint mindegyik történetet beletennénk a toplistába. 

Pár mondatot ki is emeltünk az eddig beküldött történetekből:

…az én nagymamám akinek sok unokája volt mivel tudta hogy nagyon szeretjük a Kata szeletét sütött is nekünk, mikor kész lett körbe levágta  a szélét és azt osztotta szét közöttünk…

…a nagyanyám pedig tanított  engemet hímezni, kötni, stb, sőt ő maga még tutyit is tudott készíteni annak idején…

…Ő tudja igazán:MIT JELENT ANYÁNAK LENNI…

…teszünk el az első lekvár fozesbol mindig valamilyen sütemény készültünk. Az ilyen és hasonló emlékére emlékeztünk és idézzük fel a karantén időszakban….

…a legkedvesebb és legszebb pillanat mikor megszületett Diána unokája februárban…

…mindig megragad mindegyik bíztató gondolata , viszont volt egy, ami különösen…

…egyszer csak elhagyta a számat az a mondat, hogy “hiszen te erős vagy, mama”…

A jelentkezés június 14-ig tart és az alábbi űrlap kitöltésével, vagy a www.martibiopatika.hu/szupermami oldal felkeresésével is lehetséges!

Adatvédelmi nyilatkozat és versenyszabályzat

Adatvédelmi nyilatkozat

Az űrlap kitöltésével elismeri, hogy elolvasta és elfogadja, hogy a Marketingshop Kft. a beküldött adatokat saját marketingcélokra felhasználhatja harmadik fél bevonása nélkül!

A teljes adatkezelési tájékoztató megismerése: Adatvédelmi irányelvek

Versenyszabályzat

Online jelentkezésével kijelenti, hogy az adatok megfelelnek a valóságnak, és jelentkezésének elküldésével tudomásul veszi és vállalja a jelen szabályzatban foglaltakat.
A jelentkezés online, a Márti Biopatika Webáruház honlapján (www.martibiopatika.hu), a regisztráció elindulását követően az ott elhelyezett jelentkezési adatlap kitöltésével történhet.
Az adatlapon szerepelnie kell egy valós névnek, e-mailnek és telefonszámnak, mely kapcsolattartási adatokon keresztül a szervezők el tudják érni a jelentkezőt a verseny további részleteinek konzultálásához. A jelentkező tudomásul veszi és hozzájárul ahhoz, hogy a beküldött adatlapot és az utólag beküldött fényképeket a szervezők a verseny web – Facebook oldalára, valamint a versennyel kapcsolatos reklámanyagokhoz is felhasználhassák. A jelentkező a későbbiekben ezzel kapcsolatosan, semmilyen kártérítési igénnyel nem élhet a szervezőkkel szemben.
A jelentkező elfogadja, hogy a versenyre történő jelentkezés akkor válik véglegessé, ha a szervező bizottság telefonos felkeresést követően meggyőződik a jelentkezéskor megadott adatok valósságában. Amennyiben ezek nem felelnek meg a valóságnak, a szervező jogosult a versenyző regisztrációját előzetes értesítés nélkül törölni, azaz azonnali hatállyal kizárni a versenyből.

A verseny első szakaszának lezárása: június 14.
A verseny második szakaszának kezdete: június 15.
A verseny végeredményének kihírdetése: június 30.