DuoLife Chlorofil

? 15.000,-Ft felett ?

?  Ingyenes szállítás  ? 

10 éve együtt❤️köszönjük a bizalmat!

10% kedvezmény a ‘marti10’ kuponkóddal!

100%-ban magyar tulajdonú cég. A termék megvásárlásával magyar munkahelyeket támogat!

8 480 Ft

Cikkszám: 11307 Ft/l Kategória: Címkék: ,

A teljesen természetes összetevők alkotta, egyedülálló tartalmának köszönhetően tisztítja és méregteleníti a szervezetet. A természetes klorofill csökkenti a szövetekben felgyűlt savas hatású salakanyagok káros hatását, pozitív hatást fejt ki a bélflórára, javítja az immunrendszer hatékonyságát, megköti és eltávolítja a nehézfémeket és probiotikum-szerű hatása révén hozzájárul a krünikus stressznek kitett szervezet regenerálódásához.

A klorofillin erős lúgos tulajdonságokkal rendelkezik, elősegíti a potenciálisan káros méreg- és rákkeltő anyagok eltávolítását a szervezetből. Emellett lassítja a sejtek oxidációs folyamatait, mérsékli a korai öregedést, és megköti a szabadgyököket. Réztartalmának köszönhetően, amely a vashoz hasonlóan hatékony oxigénszállító, a klorofillin molekulák, a vérben levő hemoglobinhoz hasonló alakjuk révén, képesek a szervezetben minden szövetbe eljutni. Ezért is nevezik „zöld vér”-nek.

Az árpa tökéletes forrása az oldható étkezési rostoknak. Ezenkívül erős antioxidáns tulajdonsága is van, és gazdag vitamin- és ásványi anyagának köszönhetően segít a sav-bázis egyensúly fenntartásában.

A lucerna a fehérjék kiváló forrása, erősíti a szervezetet, felgyorsítja regenerációját és természetes módon tisztítja. Elengedhetetlen azok számára, akik szeretnék felgyorsítani a regeneráció folyamatát.

A Chlorella alga a leggazdagabb klorofillforrás. Hála a nagy mennyiségű aminosavnak, vitaminoknak és ásványi anyagoknak, amelyek koncentrációja sokkal magasabb, mint a szárazföldi növényeké, a „szuperfood” csoporthoz tartozik, és hatékonyan segít eltávolítani a szervezetből származó toxinokat, nehézfémeket és vegyi anyagokat.

A biológiailag aktív természetes összetevők kombinációja, a tartósítószerek és ízstabilizátorok hiánya lehetővé teszi, hogy a DuoLife Chlorofillt a legjobb minőségben állítsuk elő, amely kiválóan emészhető és felszívódása optimális.

Összetevők:

Tisztított víz, 20% nátrium-réz klorofillin, 50% fehérjetartalomra szabványosított klorella, 25:1 árpalé kivonat, borsmentaolaj, 10:1 lucerna kivonat, növényi glicerin – stabilizátor.

Tartósítószert és génmódosított termékeket nem tartalmaz.

Felhasználás:

10-20 ml naponta étkezés előtt.

Figyelmeztetések: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Gyermekek elől elzárva tartandó! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Tekintettel arra, hogy a DuoLife étrend-kiegészítő természetes termék, az egyes gyártási tételek íze és állaga eltérhet egymástól, az évszak és a gyártáshoz felhasznált alapanyagok függvényében. Az esetleges üledéket természetes összetevők alkotják, ez a folyamat tipikus az ilyen termékek esetében. Az üledék megszüntetése érdekében a terméket fogyasztás előtt fel kell rázni.

A termék szobahőmérsékleten, tárolandó. Felbontása után hűtőszekrényben tárolandó és 30 napon belül elfogyasztandó. A közvetlen napfény hatásától védve tartandó.

Ellenjavallatok:

Túlérzékenység a termék bármely összetevőjére. Állapotos és szoptató nők nem használhatják.

Minőségét megőrzi: a minőségmegőrzési idő (nap/hó/év) és a gyártási tételszám a vonalkód mellett található.

Aktív összetevők a napi adagban 10 ml 20 ml 50 ml
20% nátrium-réz klorofillin 32 mg 64 mg 160 mg
Klorella
ebből fehérje
16 mg
8 mg
32 mg
16 mg
80 mg
40 mg
Árpalé kivonat 10 mg 20 mg 50 mg
Lucerna kivonat 4 mg 8 mg 20 mg