Echinacea csepp + C-vitamin

? 15.000,-Ft felett ?

?  Ingyenes szállítás  ? 

10 éve együtt❤️köszönjük a bizalmat!

10% kedvezmény a ‘marti10’ kuponkóddal!

100%-ban magyar tulajdonú cég. A termék megvásárlásával magyar munkahelyeket támogat!

A kivonat használható meghűlés és influenza, allergiás panaszok esetén, hörghurut, középfülgyulladás, mandulagyulladás vagy akár nőgyógyászati és húgyivarszervi fertőzések esetén is.

2 990 Ft

Cikkszám: 5980 Ft/liter Kategória:

Echinacea csepp + C-vitamin belsőleges oldatos csepp étrend-kiegészítő 

A kivonat használható meghűlés és influenza, allergiás panaszok esetén, hörghurut, középfülgyulladás, mandulagyulladás vagy akár nőgyógyászati és húgyivarszervi fertőzések esetén is.

Az echinacea purpurea, vagyis bíbor kasvirág Észak-Amerikából származó növény, amit már az indiánok is használtak sebek és sérülések, rovarcsípések, vagy akár kígyómarás gyógyítására. Használták szájöblögetőként fog- és ínyproblémákra és itták teában vagy vizes főzetek formájában. Ma alkoholos kivonást alkalmaznak a készítmények előállításához, ami még nagyobb hatóanyag mennyiséget eredményez. Az echinacea hatékony segítséget nyújt a szervezet védekező képességének növélésében. Használható a legyengült immunrendszer felerősítéséhez nátha és megfázás esetén. Lerövidítheti a gyógyulási időt és mérsékelheti a tünetek súlyosságát. Az echinacea egy természetes antimikróbás tulajdonságú növény, ami képes védelmet nyújtani vírusok, gombák, és baktériumok ellen is. Nem csak akut megbetegedésekben, hanem akár megelőzésként is használható az echinacea csepp olyan esetekben, mint a kiújuló afta, vagy húgyúti fertőzés. Már az indiánok felfedezték sebgyógyító hatását külsőlegesen használva, de nem csak külső, hanem belsőleges használattal is képes lehet enyhíteni a bőrgyógyászati kórfolyamatok és rheumás eredetű betegségek tüneteit. Az echinacea csepp mindemellett C- vitamint is tartalmaz, ami plusz segítséget nyújt a betegségek legyőzésében és a szervezet védekező képességnek növelésében. Ez a kombináció egymás hatását erősítve használható akár akut tünetek esetén, akár azzal a céllal, hogy a szervezet jobban tudjon védekezni a fertőzések ellen. Ha úgy érzi legyengült az immunrendszere, vagy sokszor betegszik meg, használja ezt a természetes immunerősítőt, hogy egészségesebben tudja élni mindennapjait!

Összetevők: glicerin 85%, víz, Echinacea kivonat 4% polifenol tartalommal, C-vitamin (aszkorbinsav), tartósítószerek: nátrium-benzoát, kálium-szorbát

Adagolás (napi ajánlott mennyiség):

Felnőtteknek: naponta 3×20 csepp 2 dl folyadékban hígítva

Gyerekeknek (4-14 éves): naponta 3×20 csepp 2 dl folyadékban hígítva

(1 ml kb. 20 cseppnek felel meg)

Hatóanyagok 3 ml (60 csepp) oldatban:

Echinacea kivonat  150 mg, C-vitamin 150 mg RDA* 187,5%

RDA – javasolt napi bevitel (Recommended Dietary Allowance) felnőttek számáraEchinacea csepp + C-vitamin

Figyelmeztetés: Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget!