+36 70 302 5161 | info@martibiopatika.hu

 15.000.,-Ft felett díjmentes szállítás

 

Ügyfélszolgálat

+36 70 302 5161

10 éve együtt ❤️ Köszönjük a bizalmat!

Gyógynövényes aranyér kenőcs

? 15.000,-Ft felett ?

?  Ingyenes szállítás  ? 

10 éve együtt❤️köszönjük a bizalmat!

10% kedvezmény a ‘marti10’ kuponkóddal!

100%-ban magyar tulajdonú cég. A termék megvásárlásával magyar munkahelyeket támogat!

3 880 Ft

A kenőcsök hatóanyagai enyhülést nyújtanak az aranyérbetegség legkellemetlenebb tüneteivel szemben.

Aranyér kenőcs gyógynövényes (100 ml)

Ami enyhülést hoz !
Kenőcsünk hatóanyagai enyhülést nyújtanak az aranyérbetegség legkellemetlenebb tüneteivel szemben is! Ha nem használtak a gyógyszertári készítmények, és úgy gondolja, a gyógynövény nilván gyengébb, téved! Enyhébb esetekben így akár önmagukban is elegendők lehetne a problémák megoldására. Általában hámosító, gyulladást és irritációt csökkentő, fájdalomcsillapító vagy érzéstelenítő, illetve antibakteriális hatóanyagokat tartalmaznak, melyek enyhítik az égő, viszkető érzéseket.

Ezeknek – és az életmód megváltoztatásának – köszönhetően az aranyérbetegség tünetei rövid időn belül csökkennek, illetve teljesen el is múlhatnak.
Azonban ha az állapotunk romlását vagy a javulás elmaradását tapasztaljuk, esetleg vérezni kezd az aranyér és a fájdalomsem csökken, mindenképpen keressünk fel egy szakorvost! Az előrehaladott állapotú aranyér otthon ugyanis már nem kezelhető.

 

Összetevők :

Vadgesztenye , Körömvirág , Pásztortáska , Feketenadálytő , Aloe vera , Levendula

 

Egy kedves Ügyfelünk vékeménye :

 

“30 éves vagyok. Az aranyérrel 14 éves korom óta küzdök. Többször előfordult, hogy olyan szintű fájdalom kínzott, hogy nem tudtam bemenni dolgozni. Volt, hogy megpróbáltam, de a fájdalomtól elájultam, újfent otthon kötöttem ki.”

“22 évesen jutottam több hasonló szituáció után arra a pontra, amikor az addigiaknál is nagyobb fájdalommal nem tudtam mit kezdeni. Kúp, kenőcs, kamillás borogatás, hideg zuhany, pihentetés, semmi és ezek összessége sem segített. Elmentem a sebészetre, ahol fogadtak, megvizsgáltak, közölték, hogy elég csúnya, de ha szülni akarok, ők nem nyúlnak hozzá. Írtak újabb kenőcs-kúp kombinációt. Az sem segített. Megvágták, de nem távolították el. …… Amikor megint kiújult, úgy gondoltam, ha a gyógyszertári, erősen kámforos kombináció nem tud segíteni, ugyan mit tudhat egy természetes anyagokból készült, finomkrém állagú kence.
Sok idő eltelt, és egyszer mikor szükségem lett volna a kenőcsömre, mindegyik elfogyott. Kénytelen voltam a Marketingshop aranyér kenőcsét kipróbálni. Tévedtem… Olyan mértékű gyorsasággal és hatékonysággal oldotta meg akkor és ott a problémámat, amire a másik sosem volt képes. Nagyon hálás vagyok anyukámnak, és nekik, hogy ilyen létezik, és a legjobb, amitől marketing szövegnek is tűnhet a történetem, de nem az, hogy nem csak átmenetileg hatékonyabb és gyorsabb, hanem hosszútávon is. Sokkal-sokkal több idő telik el 2 kiújulás között, mint máskor.

Őszintén, meleg szívvel ajánlom mindenkinek, aki hasonló problémával küzd! Elkerülhető a műtét és a táppénzre pazarolt napok!”

Éva, Budapest