fbpx

+36 70 302 5161 | info@martibiopatika.hu

+36 70 302 5161 | info@martibiopatika.hu

Kategóriáink

Hívjon minket most!

+36 70 302 5161

Akció!

Hármas hatás – Márti Cseppek

🎁EBBEN A HÓNAPBAN🎁

 

🚚  Ingyenes szállítás  🚚 

Márti Cseppek hármas hatás csomag a szervezet teljes egészéért!

23 800 Ft

Egymásra épülve
egymás hatását segítve
szinergiába hozzák
az Ön szervezetét.

A  Márti cseppek Prémium B-12  vitamin hiányának tünetei:
–        krónikus fáradékonyság  , még 8 óra alvás után is
–       feledékenység, rövid távú memória romlása
–       koncentráció hiány
–       stresszes életmód
–       zsibbad, bizsereg kezünk-lábunk
–       reflux, gyomorproblémák
–       sápadt, sárgás bőr
–       hangulatváltozás
–       szorongás, sírás
–       cukor vagy autoimmun betegség
–       vegetáriánus életmód

B12
A Márti cseppek B12 vitamin oldat garantáltan, és kizárólag a hatóanyagot és az ennek oldatba viteléhez használt gyógyszerkönyvi tisztaságú „orvosi vizet” tartalmaz.
A  kereskedelemben kapható tablettákkal szemben, amelyek a gyártási folyamathoz szükséges, számos nem kívánatos anyagot tartalmaznak.
A vizes oldatba vitt B12-vitamin hasznosulása lényegesen jobb a tablettás formában kapható termékeknél.
A B12-vitamin vagy B12-vitamin (kobalamin) vízben oldódó vitamin, amely kulcsfontosságú szerepet játszik az agy és a központi idegrendszer működésében, valamint a vérképzés folyamatában. A B-vitamincsoport tagja. Emellett szerepet játszik még a sejtek anyagcseréjében, részt vesz a nukleinsavak felépítésében, befolyásolja a szervezet fehérjeszintézisét, elősegíti az aminosavak fehérjékbe való beépülését és fokozza ezek hasznosítását. Minél idősebbek vagyunk, annál kevésbé képes szervezetünk felszívni a B-12-vitamint az elfogyasztott ételekből, de bizonyos gyógyszerek szedése is hatással lehet a folyamatra.

C-VITAMIN
A Márti cseppek a „Kristálytiszta forrás” C-vitamin oldat, garantáltan, és kizárólag a hatóanyagot és az ennek oldatba viteléhez használt gyógyszerkönyvi tisztaságú „orvosi vizet” tartalmaz.
Figyelem !!
Nem mindegy milyen formában kerül a szervezetünkbe a C-vitamin.
A tablettákban olyan adalékanyagok vannak, amelyekre a szervezetünknek nincs Szüksége!
A kereskedelemben kapható tabletták, sajnos a gyártási folyamathoz szükséges, számos nem kívánatos anyagot tartalmaznak.

KRÓM
Általában rendszeres testmozgást végző embereknek, valamint 50 év felettiek esetébenajánlott napi kiegészítő. Ezen felül azok számára ajánlott a kiegészítés, akiknek a szervezete nehezen tartja fent a megfelelő vércukorszintet, illetve hízásra hajlamosak.
Kutatások bizonyították, hogy a króm hatékonyan járul hozzá a zsírégetéshez is. Klinikailag bizonyított dolog, hogy a króm minden káros mellékhatás nélkül segíti a fogyást a megfelelő étrend és rendszeres testmozgás esetén.
A króm mikroelem, tehát a szervezetnek csak nagyon kevés mennyiségre van szüksége, mégis a króm olyan esszenciális anyag, amely a fehérje-, a zsír- és a szénhidrát anyagcseréhez szükséges. Tehát rendkívül fontos szerepet tölt be, élettani hatása sokrétű.

 

Kosaram
  • No products in the cart.