+36 70 302 5161 | info@martibiopatika.hu

 15.000.,-Ft felett díjmentes szállítás

 

Ügyfélszolgálat

+36 70 302 5161

10 éve együtt ❤️ Köszönjük a bizalmat!

Szépség kosár kifejezetten Nők számára

? 15.000,-Ft felett ?

?  Ingyenes szállítás  ? 

10 éve együtt❤️köszönjük a bizalmat!

10% kedvezmény a ‘marti10’ kuponkóddal!

100%-ban magyar tulajdonú cég. A termék megvásárlásával magyar munkahelyeket támogat!

19 800 Ft

Cikkszám: 19800Ft/csomag Kategória: Címke:

Válassza Prémium minőségű természetes szépség csomagunkat a Márti Biopatika ajánlásával

Damaszkuszi Bio Rózsavizes arcápolás  

Sok hölgy kedveli a wellnesst és a szépségápolást, hiszen melyik nő ne szeretné a kényeztetést?

Tartalma

1 Glória kollagénes arckrém Damaszkuszi  Bio Rózsavízzel

1 Damaszkuszi BIo Rózsavizes micellás arclemosó

1 Damaszkuszi Bio Rózsavizes arc szérum

1 Kézműves szappan

1 Fürdőbomba

Glória prémium minőségű gyógyfüves kollagénes arckrém (100 ml)

28 év felett a kollagén és a hialuronsav termelés csökken a szervezetünkben, ez bizony szemmel látható jelekkel is jár .
Megjelennek az első ráncok és egy idő múlva meg is ereszkedik a bőrünk. Ezért fejlesztettük ki a Glória prémium minőségű kollagénes arckrémet hogy a legkomolyabb csodafegyverrel vegye fel a harcot a ráncok ellen. Öregedés ellen tervezett természetes és egyedülálló ránctalanító hatású krém. A Krém rendszeres használatával a bőr feltöltődhet nedvességgel, feszesebb és rugalmasabb lehet, a ráncok mélysége látványosan csökkenhet.

Damaszkuszi bio rózsavizes arclemosó

A rózsavizes micellás víz a smink eltávolításának, a bőr megtisztításának és a ragyogás felfedésének könnyű és kellemes módja egy lépésben, leöblítés nélkül. Ellenállhatatlan illatú víz, ragyogást adó rózsavízzel gazdagítva a fakó és érzékeny bőr ragyogásáért. A micellái magukhoz vonzzák és eltávolítják a sminket és a bőr szennyeződéseit. Minden bőrtípusra, érzékeny bőrre is.
Mindemellett, hogy testünket kényezteti és körüllengi, lelkünket is átöleli ez az örök illat.

Damaszkuszi Bio rózsavizes szérum

Feszesítő, hidratáló lassítja a bőr öregedését, felveszi a harcot a ráncokkal, , frissíti és puhítja a bőrt testünk bármely részén arc, nyak, dekoltázs.A Damaszkuszi Bio rózsavíz ezen kívül tonizáló, nyugtató   és antibakteriális hatású, C-, B- és E-vitaminokban gazdag. Mélységében tisztítja a bőrt, melyet mindeközben ellenállóbbá, feszesebbé és puhábbá is varázsol.

Mindemellett, hogy testünket kényezteti és körüllengi, lelkünket is átöleli ez az örök illat.

Kézműves szappan

Nem számít, hogy kézmosásáról, arcmosásról vagy fürdésről van szó, nyugodtan használhatod a tested teljes felületén – hidratáló hatása miatt nem kell attól tartanod, hogy kiszárítja a bőröd.

Nedvesítsd be a szappant, dörzsöld át vele a megtisztítandó testrészeket, majd öblítsd le csapvíz alatt (mindig figyelj oda, hogy használat után olyan helyre tedd, ahol gyorsan ki tud száradni – így tovább használhatod).

Fürdőbomba:

Használja a fürdőbombát  és érezze   , ahogy kellemes illata belengi a fürdőszobát ! A fürdőbombában felhasznált olajok a vízben kioldódva ápolják és hidratálják a bőrt. Töltse  fel a kádat vízzel, dobja  bele a bombát, ami pezsegve feloldódik. Ezután nincs más dolga , mint lazítani!