+36 70 302 5161 | info@martibiopatika.hu

 15.000.,-Ft felett díjmentes szállítás

 

Ügyfélszolgálat

+36 70 302 5161

10 éve együtt ❤️ Köszönjük a bizalmat!

Ezüst és Arany kolloid – Tartsd karban az agyad

? 15.000,-Ft felett ?

?  Ingyenes szállítás  ? 

10 éve együtt❤️köszönjük a bizalmat!

10% kedvezmény a ‘marti10’ kuponkóddal!

100%-ban magyar tulajdonú cég. A termék megvásárlásával magyar munkahelyeket támogat!

18 800 Ft

Az ősi egyiptomiak 5000 évvel ezelőtt fogyasztottak aranyat mentális és testi tisztítás céljából. Az ezüst kolloid több, mint 600 féle kórokozót képes elpusztítani, miközben a hasznos baktériumokat nem károsítja. Ekcéma, vagy pikkelysömör esetén is előnyösnek bizonyulhat alkalmazása, hiszen felgyorsítja a bőrszövetek regenerálódását

Tartsd karban az agyad

Arany kolloid (200 ml)
Ezüst kolloid (200 ml)

Arany kolloid

AZ ARANY, mint gyógyító ásvány: Tudja-e, hogy a jó minőségű arany oldat természetes ásványi étrend-kiegészítő és mellékhatások nélkül gyógyít? Az ősi egyiptomiak már több mint 5000 évvel ezelőtt fogyasztottak aranyat mentális és testi tisztítás céljából. E nemesfém hatékonyságát mi sem bizonyítja jobban, mint a világhírű német bakteriológus Dr.Robert Koch felfedezése, mely szerint a TBC-t okozó baktérium arany jelenlétében nem életképes. Munkájáért orvosi Nobel-díjat kapott. Az arany ma is kutatott anyag.

Tesztelés alatt áll egy, az AIDS kezelésére szolgáló új aranyvegyület, mivel az gátolja a vírusok szaporodását a fertőzött sejtekben és már bizonyos rákbetegségek gyógyításában is alkalmazzák.

Egy másik tanulmányban kimutatták, hogy az arany javítja az agy teljesítményét:
3-4 hónapon keresztül napi rendszerességgel fogyasztva az aranykolloid akár 20 %-kal is megnövelheti az IQ-t, javítja a koncentráló képességet, és élesíti az elmét.

Apró részecskék formájában az arany könnyebben hatol be a szervezetbe, mintha csak fizikailag őrölnénk, ezért kolloid és nano részecske méretűre szükséges bontani, mely egy speciális elektronikus- galvanikus eljárás eredményeképpen jön létre.

Az arany oldat fogyasztásának kedvező hatásai
nemzetközi irodalmi tapasztalatok alapján:

 • Gyulladáscsökkentő, többek között az akut és krónikus ízületi gyulladások, degenerációk esetén javallott belső alkalmazása, ezáltal csökkenti a fájdalmat, és javítja az ízület mozgását.
 • Szabályozza a szívritmust, serkenti a vérkeringést, optimalizálja a testhőmérsékletet.
 • Eredményesen használják alkohol-, nikotin-, koffein- és szénhidrátfüggőség csökkentésére.
 • Jelentősen enyhíti az asztmatikus tüneteket.
 • Antibakteriális hatása miatt a legkiválóbb fogtömő anyag, amit napjainkban ismét előszeretettel alkalmaznak a fogorvosok.
Arany kolloid belsőleg:

Az oldat belsőleg használva az immunrendszer működését nem zavarja, folyamatos fogyasztása javallott.

Ezüst Kolloid 

A valódi ezüstkolloid tiszta, hatékony és kiváló biohasznosulással rendelkezik. Fordított ozmózissal állítják elő, tisztított vízben. Az ezüst kolloid íztelen. Kivételesen hatékony és biztonságos, nem ismertek mellékhatásai. Természetesen, aki allergiás az ezüstre, az ne fogyassza.

A természet kiváló antibiotikumaként tartják számon, amely kiváló fertőtlenítő és antibakteriális hatásokkal rendelkezik, erősíti az immunrendszert.

Ezüstkolloiddal sokat tehetünk az olyan gyakori betegségek, mint a nátha, a lázzal járó megfázás és az influenza megelőzéséért. Az ezüst kolloid több, mint 600 féle kórokozót képes elpusztítani, miközben a hasznos baktériumokat nem károsítja.

 

Ezüst kolloid külsőleg is sikerrel alkalmazható.
 • Sérült bőrfelületek, égési sérülések, sebek tisztítására, kezelésére.
  Ekcéma, vagy pikkelysömör esetén is előnyösnek bizonyulhat alkalmazása,
  hiszen felgyorsítja a bőrszövetek regenerálódását.
 • Az ezüst kolloid nagyszerű immunerősítő, azonban további jelentős pozitív hatásokkal is rendelkezik.
Ezüst kolloid belsőleg:
 • tisztít, hozzájárul a máj működéséhez, javít az emésztési funkciókon valamint
 • allergiás tünetek enyhítésére is használható.