+36 70 302 5161 | info@martibiopatika.hu

 15.000.,-Ft felett díjmentes szállítás

 

Ügyfélszolgálat

+36 70 302 5161

10 éve együtt ❤️ Köszönjük a bizalmat!

Mesterhármas ( B12+ Visszér Balzsam + Króm )

? 15.000,-Ft felett ?

?  Ingyenes szállítás  ? 

10 éve együtt❤️köszönjük a bizalmat!

10% kedvezmény a ‘marti10’ kuponkóddal!

100%-ban magyar tulajdonú cég. A termék megvásárlásával magyar munkahelyeket támogat!

33 700 Ft

Cikkszám: 22.200Ft/csomag Kategóriák: ,

A MESTERHÁRMAS
Érték és Minőség nagydíjjal kitüntetett termékek

Nagy örömmel és büszkeséggel jelentem be, hogy Istennek Hála márkánkon belül 2019-ben a Márti Balzsam Visszeres lábra termékünkkel nyertük el, 2021-ben pedig a Márti termékcsalád közül a Kristálytiszta Prémium B12 vitamin és a Kristálytiszta Prémium Króm oldat is ebben a Nívós elismerésben részesült.

Az Érték és Minőség Nagydíj Tanúsító Védjegy a kiválóságot képviseli!

Márti Balzsam Visszeres Lábra Gyógynövényekkel termékünket használhatja bárki nemtől kortól függetlenül (6 éves kor felett) a Balzsam növényi hatóanyagokat tartalmaz. Összetevőinél fogva segítheti az erek erősítését, rugalmasságát a bőrfelület megnyugtatását és csökkentheti a fáradt nehéz láb érzést. Gyógynövények tartalma a termékben: Kalendula, Árnika, Diólevél, Kamilla, Fekete nadálytő, Aloe vera, mentol, Rozmaring, Vadgesztenye

A Márti cseppek Kristálytiszta Prémium B12 vitamin:
létfontosságú az agy és az idegrendszer normál működéséhez és szerepet játszik a vörös vérsejtek termelődésében a B12-hiány esetén a vörösvérsejtek száma kritikusan lecsökkenhet és vérszegénység léphet fel. Vegetáriánusoknak erősen ajánlott a fogyasztása napi szinten.

A Márti Cseppek Kristálytiszta Prémium Króm oldat:
segíti az inzulin működését, amely a vércukorszint szabályozásáért felelős, vagyis a króm elősegíti a normális vércukorszint fenntartását és csökkentheti a cukorbetegség kialakulásának kockázatát.

Mindkettő kizárólag tisztított vizet és egy hatóanyagot tartalmaz, ezért szlogenünk a Márti cseppek a Kristálytiszta forrás. A Márti cseppek fejlesztése ezzel a filozófiával történik
ÓRIÁSI KEDVEZMÉNNYEL MOST CSAK 19.999 ft visszavonásig