+36 70 302 5161 | info@martibiopatika.hu

 15.000.,-Ft felett díjmentes szállítás

 

Ügyfélszolgálat

+36 70 302 5161

10 éve együtt ❤️ Köszönjük a bizalmat!

Visszeres Lábra Gyógynövényekkel (250g)

? 15.000,-Ft felett ?

?  Ingyenes szállítás  ? 

10 éve együtt❤️köszönjük a bizalmat!

10% kedvezmény a ‘marti10’ kuponkóddal!

100%-ban magyar tulajdonú cég. A termék megvásárlásával magyar munkahelyeket támogat!

6 380 Ft

Összetevőinél fogva segítheti az erek erősítését, a bőrfelület megnyugtatását és csökkentheti a fáradt nehéz láb érzést. Gyógynövények, amelyeket tartalmaz: Kalendula, Árnika, Diólevél, Kamilla, Fekete nadálytő, Aloe vera, mentol, Rozmaring, Vadgesztenye Márti Balzsam visszeres lábra gyógynövényekkel.

27.520.- Forint / Kg

Márti Balzsam

A Balzsam növényi hatóanyagokat tartalmaz.

Összetevőinél fogva segítheti az erek erősítését, a bőrfelület megnyugtatását és csökkentheti a fáradt nehéz láb érzést.Gyógynövények, amiket a termék tartalmaz : Kalendula, Árnika, Diólevél, Kamilla, Fekete nadálytő, Aloe vera, mentol, Rozmaring, Vadgesztenye

A Marketingshop Kft. a Márti balzsam Visszeres lábra Gyógynövényekkel termékére feltétel nélküli garanciát vállal!
Én, mint a Cég ügyvezetője, Kun Márta, biztos vagyok abban, hogy csak olyan gyógynövények kerültek a krémbe, melyek kifejezetten a visszeres lábak ápolására alkalmasak, fájdalmat szüntethetnek meg, kisebb seprűvénás visszereket ápolhatnak , részt vehet a krém összetevői által a lábszárfekély kialakulásának megelőzésében, enyhítheti a nehéz láb érzetet.

AZONBAN 3MM-NÉL VASTAGABB, KIDOMBORODÓ VISSZÉR KEZELÉSE MÁR SEBÉSZETI FELADAT!
Ezt nem fogja meggyógyítani a balzsam.

A garanciavállalás részleteiről érdeklődjön Ügyfél-szolgálatunkon, a +36 42 400 786 -os telefonszámon!

Érték és Minőség Nagydíj

Örömmel és nagy büszkeséggel szeretném bejelenteni Önöknek, hogy 2019.09.10. én a Márti balzsam Visszeres lábra termékünk Érték és Minőség Nagydíjat kapott! Amit az Országházban vettünk át .

Az érdem azonban nem csak az enyém és csapatomé, hanem ugyanúgy az Önöké is! Ezért köszönetet szeretnék mondani mindazoknak, akik bizalmat szavaztak a Márti balzsamnak. Köszönöm a rengeteg visszajelzést, amelyek segítségemre voltak abban, hogy megszülethessen ez a csodálatos elismerés!
Fejlesztések mögött komoly szakember gárda dolgozik, Vincze Judit Okleveles vegyészmérnök, aki 40 éve kozmetikai termékek fejlesztésével foglalkozik.

Még egyszer szívből köszönöm Önöknek és bízom abban, hogy jövőben is a Márti termékeket válasszák , a Természetes forrást ami immár Értek és Minőség Nagydíjjal kitüntetett.

>