Visszeres Lábra Gyógynövényekkel (250g)

? 15.000,-Ft felett ?

?  Ingyenes szállítás  ? 

10 éve együtt❤️köszönjük a bizalmat!

10% kedvezmény a ‘marti10’ kuponkóddal!

100%-ban magyar tulajdonú cég. A termék megvásárlásával magyar munkahelyeket támogat!

27.520 Forint/kg Márti balzsam Visszeres lábra Gyógynövényekkel A Balzsam növényi hatóanyagokat tartalmaz.

6 880 Ft

Cikkszám: 27520Ft/kg Kategória:

A Balzsam növényi hatóanyagokat tartalmaz. Összetevőinél fogva segítheti az erek erősítését, a bőrfelület megnyugtatását és csökkentheti a fáradt nehéz láb érzést.Gyógynövények, amiket a termék tartalmaz : Kalendula, Árnika, Diólevél, Kamilla, Fekete nadálytő, Aloe vera, mentol, Rozmaring, Vadgesztenye

A Marketingshop Kft. a Márti balzsam Visszeres lábra Gyógynövényekkel termékére feltétel nélküli garanciát vállal!
Én, mint a Cég ügyvezetője, Kun Márta, biztos vagyok abban, hogy csak olyan gyógynövények kerültek a krémbe, melyek kifejezetten a visszeres lábak ápolására alkalmasak, fájdalmat szüntethetnek meg, kisebb seprűvénás visszereket ápolhatnak , részt vehet a krém összetevői által a lábszárfekély kialakulásának megelőzésében, enyhítheti a nehéz láb érzetet.
AZONBAN 3MM-NÉL VASTAGABB, KIDOMBORODÓ VISSZÉR KEZELÉSE MÁR SEBÉSZETI FELADAT! Ezt nem fogja meggyógyítani a balzsam.

A garanciavállalás részleteiről érdeklődjön Ügyfél-szolgálatunkon, a +36 42 400 786 -os telefonszámon!

Örömmel és nagy büszkeséggel szeretném bejelenteni Önöknek, hogy 2019.09.10. én a Márti balzsam Visszeres lábra termékünk Érték és Minőség Nagydíjat kapott! Amit az Országházban vettünk át .

Az érdem azonban nem csak az enyém és csapatomé, hanem ugyanúgy az Önöké is! Ezért köszönetet szeretnék mondani mindazoknak, akik bizalmat szavaztak a Márti balzsamnak .
Köszönöm a rengeteg visszajelzést, amelyek segítségemre voltak abban, hogy megszülethessen ez a csodálatos elismerés!
Fejlesztések mögött komoly szakember gárda dolgozik , Vincze Judit Okleveles vegyészmérnök , aki 40 éve kozmetikai termékek fejlesztésével foglalkozik .

Még egyszer szívből köszönöm Önöknek és bízom abban, hogy jövőben is a Márti termékeket válasszák , a Természetes forrást ami immár Értek és Minőség Nagydíjjal kitüntetett.