+36 70 302 5161 | info@martibiopatika.hu

 15.000.,-Ft felett díjmentes szállítás

 

Ügyfélszolgálat

+36 70 302 5161

10 éve együtt ❤️ Köszönjük a bizalmat!

Top 3 Márti termék a sikeres fogyáshoz!

Bizonyára a legtöbb ember már próbálkozott valamiféle diétával, egészséges életmóddal. A legrosszabb esetben ez egészségügyi problémák miatt fogalmazódhat meg bennünk, de ez történhet külsőnk végett is, esetleges plusz kilók, vagy nem passzoló ruhadarabok miatt. A legjobb eset nyilván az, ha erre az elhatározásra úgy jutunk el, hogy előre gondolkozunk, gondolkodásmódunkban történik változás. Ebben a posztban megpróbáljuk emberi nyelven, közérthetően megosztani a legfontosabb tudnivalókat!

Noha addig, amíg valaki nem tapasztalta meg a folyamatot, úgy gondolhatja, hogy a fogyás, diéta kínkeserves és kibírhatatlan. Nem, egyáltalán nem az. Lefogyni nem nehéz, életmódot váltani és a leküzdött kilókat újra nem felszedni, na az már igen.

Vegyük először is végig, hogy mi is az a fogyás, mi kell hozzá, mi történik ilyenkor a szervezetünkben?
Nos, fogyás kizárólag akkor állhat elő, amennyiben szervezetünk kalóriadeficitben, azaz kalóriahiányban van. Ez azt jelenti, hogy több energiát(kalóriát) égetünk el, mint amennyit beviszünk. Egy 50 éves, 170 cm magas, 70 kg-os nőnek például körülbelül 1400 kalória a napi alapanyagcseréje, amire még rá jön az aznapi mozgással elégetett kalóriák száma. Tehát, ha egész nap meg sem mozdul és kizárólag zsíroskenyeret eszik, de a bevitt energia nem haladja meg az 1400 kalóriát, akkor fogyást fog tapasztalni. Elsőre furcsán hangozhat, de tényleg így van. A makroelemek eloszlása(fehérje, szénhidrát, zsír) ezt nem befolyásolja, azonban, ha nem csak a mérleg ellen dolgozunk, hanem jól is szeretnénk kinézni, akkor elengedhetetlen a megfelelő arányok megtartása.

Miért fontos a mozgás és az életmódváltás?
Ahogyan az előző fejezetben említettük, a fogyáshoz elegendő az, ha kevesebbet eszünk, mint amennyi energiát elégetünk egy nap alatt és ezt folyamatosan tartani tudjuk. Azonban a fogyás önmagában nem elég. Nem mindegy, hogyan fogyunk, a felesleges kilók hogyan is milyen formában jönnek le rólunk, izomzatunk ki tudja-e tölteni a megüresedett helyet, elegendő tápanyagot, nyomelemet viszünk-e be. Hisz, ki szeretne úgy lefogyni, hogy utána lóg mindene, tönkre megy a foga, lelassul anyagcseréje? Ezért is fontos a folyamatos mozgás, hiába nem akar az ember izmot építeni. Nem kell attól tartani, hogy ha elkezdünk edzeni, futni, sétálni, kerékpározni, akkor egyik reggel úgy ébredünk fel, mint egy testépítővilágbajnok.

Diéta alatt, fogyás közben milyen étrendkiegészítőket, vitaminokat érdemes szedni?
Alapesetben elmondható, hogy nem csak diéta alatt, de mindennap érdemes vitaminokat, nyomelemeket szedni, hiszen egy átlagos nap nagyon ritka esetben tudjuk bevinni a szervezetünk számára megfelelő mennyiséget, megfelelő arányban. Ilyen például a C-Vitamin, a B12 vitamin, a magnézium, vagy a kalcium, mely egytől-egyig megtalálhatóak a Márti Biopatika kínálatában!

Vegyük azonban végig, hogy ezeken felül mivel ajánlott kiegészíteni diétánkat! Nyilvánvalóan rengeteg készítmény, különböző hatásfokkal rendelkezésre áll a mai világban, azonban mi kiemeltünk hármat, hisz nem mindenki szeretne, vagy éppen nem tud minden nap ennyi mindent bevenni és mégsem bízik a komplexek hatásfokában. Három dolgot hoztunk, mely nem más, mint a saját fejlesztésű Omega-3, króm és Angyali fehér tea!

a természetes megoldás!
Angyali Fehér Tea

A tea alapból kiváló étvágycsökkentő, megszünteti az éhséget, hidratálja a szervezetet, így diéta alatt nélkülözhetetlen! Azonban az Angyali Fehér Tea nem csak ezért, hanem mert…
• elősegíti a koncentrációt
• Vérnyomáscsökkentő hatású – összetevői elősegítik a vér optimális áramlását
• Koleszterincsökkentő -magas kathekin tartalma szabályozza a koleszterin szintet
• Szívbarát – felére csökkenti a szívinfarktus kockázatát
• Csonterősítő, egészséges fogakat kapunk , kalciumot , és fluoridot tartalmaz
• E Vitaminja lassítja az öregedést
• koffein tartalma segíti az emésztést és a kiválasztást
• Hatékony fogyókúra kísérő ,
• Enyhíti a stresszt és a feszültséget
• Megvédi a májat
• Elpusztítja a baktériumokat és a
• Megvédi a Bőrt

a természetes megoldás!
Prémium Króm 300% NRV

Általában 50 év felettiek esetében, valamint rendszeres testmozgást végző embereknek ajánlott napi kiegészítő.Ezen felül azok számára ajánlott a kiegészítés, akiknek a szervezete nehezen tartja fent a megfelelő vércukorszintet, illetve hízásra hajlamosak.Kutatások bizonyították, hogy a króm hatékonyan járul hozzá a zsírégetéshez is. Klinikailag bizonyított dolog, hogy a króm minden káros mellékhatás nélkül segíti a fogyást a megfelelő étrend és rendszeres testmozgás esetén.A króm mikroelem, tehát a szervezetnek csak nagyon kevés mennyiségre van szüksége, mégis a króm olyan esszenciális anyag, amely a fehérje-, a zsír- és a szénhidrát anyagcseréhez szükséges.Tehát rendkívül fontos szerepet tölt be, élettani hatása sokrétű.

a természetes megoldás!
Prémium Omega-3+E

Általában mikor az egészséges táplálkozásra gondolunk, azt hisszük, hogy a zsírok elkerülése a legjobb a belső egészség fenntartásához. Azonban ez nem igaz, hiszen a valóságban nem minden zsírnak egyenlő az értéke. Vannak olyan élelmiszerek, melyek jó zsírokat és vannak olyanok, melyek rosszakat tartalmaznak. Csak ez utóbbiakat kell elkerülni, míg az előbbieket előnyben részesíteni.
Az esszenciális zsírsavak nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy a szervezet megfelelően működjön. Az omega-3 a legfontosabb esszenciális zsírsav. Miközben az egészséges étkezés gyakran biztosítja a megfelelő omega-3 zsírsav arányát, gyakran mégis szükség van pótlására, hiszen ezek a zsírsav számos egészségügyi előnyt kínál, ha megfelelő mennyiségben fogyasztjuk őket. Az omega-3 zsírsav esszenciális zsírsav, ami azt jelenti, hogy fontos az egészség számára, de a szervezet nem képes azt előállítani. Éppen ezért nekünk kell bevinni a szervezetbe: azt már tudjuk, hogy az omega-3 zsírsavakat jórészt a halakkal, a moszatokkal és a növényi olajokkal vihetjük be a szervezetbe.